PORTfolio

Marc Paulissen

'Tijdens de voorbereiding van onze inspiratiemiddag leefden de medewerkers van Toff zich helemaal in, in onze vraag. Van daaruit gingen ze aan de slag en brachten vanuit die inleving de juiste beleving in de media ondersteuning.'

PTC

PTC groep ondersteunt gemeenten en (leer)werkbedrijven bij het inrichten, implementeren, automatiseren, uitvoeren en borgen van het participatieproces. Om zo mensen weer aan het werk te helpen. Toff maakte voor PTC een aantal portretfilms over betekenisvolle casussen op dit gebied. Deze films zijn getoond op een kennisdeel-bijeenkomst van PTC.

LEES MEER

Digital Power

Digital Power is een organisatie bestaande uit data-specialisten die je helpen het maximale uit je digitale communicatie te halen. Toff ondersteunt Digital Power op het gebied van film. En natuurlijk realiseren niet alleen de films, maar denken ook mee over het inzetten hiervan.

LEES MEER

Marloes de Bruin

'Het team van Toff is perfect in staat om onze unieke sfeer vast te leggen. Telkens weer weten ze precies vast te leggen wat we willen uitstralen. Daarbij communiceren ze helder, open en stemmen ze alles tot in detail met ons af. Zeer fijn samenwerken. '

 

De volharding

Toff is sponsor van De Volharding  en verzorgt daarom filmische content voor de wielerploeg. Van portret tot aftermovie , we proberen altijd het reilen en zeilen van de ploeg te vertalen naar beeld.

LEES MEER

Fresh unieke mondzorg

Fresh Unieke Mondzorg verleent mondzorg aan huis voor mensen die zelf niet meer in staat zijn om naar de tandarts te gaan. Dit gaat voornamelijk om mensen die in een instelling wonen, zoals bijvoorbeeld: ouderenzorg, verslavingszorg, daklozenopvang. Wij hebben een film gemaakt over deze unieke vorm van mondzorg. Nieuwsgierig?

BEKIJK VIDEO

Ilonka Armstorff

'Zeer prettige samenwerking, ons gevoel en onze werkwijze perfect weergegeven

op film!'

Johan Simon

'Gaaf! Geheel volgens verwachting leveren jullie uitstekend werk!'

Gemeente Rheden

We ondersteunen de Gemeente Rheden op verschillende gebieden binnen de communicatie. Als communicatie-partner hebben we bijvoorbeeld geholpen met de invulling van een intern evenement maar we verzorgen ook op zichzelf staande content voor onder andere social media of de website van de gemeente. Wil je weten wat we zoal gemaakt hebben?

LEES MEER

Accoda

Voor een nieuw concept op het gebied van bouwplaatsbeveiliging hebben we in korte tijd het merk ACCODA ontwikkeld. Hierin hebben we een logo, huisstijl, infographic en website gerealiseerd. Voor ACCODA doen wij meer dan alleen de creatieve of technische uitvoering.  Wil je weten wat?

LEES MEER

 

 

Shared value center

Het Shared Value Center kenmerkt zich door zich in te zetten voor mensen die door de samenleving buiten spel zijn gezet. Wij ondersteunen het proces van het Shared Value Center middels verschillende vormen van communicatie. Denk hierbij aan films, presentaties, bijeenkomsten, registratie maar ook bijvoorbeeld advies over strategische communicatie.

 

LEES MEER

Buurtzon

Buurtzon zet zich in voor het gebruik van zonne-energie in de gemeente Arnhem. Om het project onder de aandacht te brengen hebben wij een commercial gemaakt die geschikt is voor op social media.

Kijk voor meer informatie over Buurtzon op www.buurtzonarnhem.nl

Benieuwd naar de commercial?

 

BEKIJK VIDEO

Annemiek Duenk

'Als (stem)actrice kan ik prettig met Toff samenwerken. De sfeer is gemoedelijk, waardoor ik op mijn gemak kan werken.'

Een toff project op maat maken?