Wat we doen

FILM

Vormgeving

WEBSITE

Wij vertellen met film het verhaal dat zo geloofwaardig, inspirerend, aansprekend en herkenbaar is, dat mensen zich er mee willen identificeren.

Om complexe informatie goed te kunnen communiceren is een goede vormgeving essentieel. Daarbij zorgt het ook voor eenheid wat bijdraagt aan de herkenbaarheid.

Jij ook online? Een goede webervaring wordt steeds belangrijker. Van responsive tot pagespeed en van gebruikservaring tot recht doen aan je eigen verhaal. Wij kennen de balans.

Communicatiestrategie

Branding en presence

Wij staan niet alleen voor onze producties, maar ook voor het verhaal er achter. Een goed plan verdubbelt de effectieve waarde van je communicatie. Strategisch en tactisch kijken is voor ons tweede natuur.

De wereld om ons heen veranderd continu. Daar hoort dus ook steeds weer plaatsbepaling bij. Wij helpen met de juiste positionering van je look and feel, zodat je doelgroep weet waar je voor staat.

Onze visie

Wie we zijn

Toff is een jong en vernieuwend multimediabedrijf, een klein

maar veelzijdig team dat barst van de grote ideeën. Onze passie

ligt in het in beeld brengen van echte verhalen en krachtige profielen. Voor ons gaat het niet om de platte promotie. Wij

houden ervan om verhalen van organisaties en wensen van

mensen op een intelligente manier te vertalen naar een uniek multimediaal product.

Onze passie

Bij Toff kijken we niet naar wat ‘hoort’, maar doen we wat werkt. Iedere opdracht is anders en vraagt om een specifieke aanpak. En of het nu gaat om bedrijfsfilms, sfeerimpressies, live verslaglegging of interactieve video, de kracht van onze producten zit hem vooral in de authenticiteit die we in beeld willen brengen. Waarom? Omdat we graag precies willen laten zien hoe het zit.

In co-creatie met onze opdrachtgevers gaan we altijd op zoek naar de diepere lagen. Dat betekent dat we ook graag met ze na willen denken over het optimaal inzetten van hun product. De doelgroep moet het namelijk niet alleen gaan zien, maar daadwerkelijk gaan beleven. Alleen dan creëren we de waarde waar mensen en organisaties daadwerkelijk naar op zoek zijn.

Toffe opdrachtgevers

Onze klantenkring is zeer divers en bestaat uit grote (publieke)organisaties, midden- en kleinbedrijf en start-ups. Maar of het nu een profit of een non-profit organisatie betreft, bij Toff werken we het liefst alleen met toffe opdrachtgevers. Waarom? Omdat het veel meer energie geeft om iets te maken vanuit een gedeelde ambitie, met mensen die echt geloven in wat ze doen. Pas als je werkt in een plezierige en ontspannen sfeer, krijg je het vertrouwen om boven jezelf uit te stijgen en zet je als team iets moois neer.

ONS TEAM

LUC verberne

CECile HOUWERS

Chris Tjong Ayong

Founder & Procesregisseur

Creative Developer

Cameraman & Editor

"Een geloofwaardig verhaal spreekt tot de verbeelding en daarmee kan het mensen anders laten kijken, tot andere inzichten brengen. Inspireren!"

" Bij Toff zorg ik voor film, grafisch ontwerp en specialiseer me in visuele storytelling en engagement. Mijn interactieve documentaire 'Houd je taai' is daar een goed voorbeeld van. "

" Ik zorg voor de juiste beelden bij het verhaal. Na het filmen voeg ik alle elementen samen tot een mooi en kloppend geheel."

BAS Overbeek

Joyce Veldhuis

Creative Developer

Media Vormgever (stagiair)

" Met mijn mindset ‘stay curious and keep exploring’ en mijn achtergrond in grafische vormgeving en beeldende kunst maak ik van elk verhaal een meesterwerk. "

" Bij Toff hoop ik mijn kennis die ik op school heb opgedaan in de praktijk te brengen. Ik word blij van animatie en grafische vormgeving. "

We zijn benieuwd naar jouw verhaal!