Gemeente Rheden

We ondersteunen de Gemeente Rheden op verschillende gebieden binnen de communicatie. Als communicatie-partner hebben we bijvoorbeeld geholpen met de invulling van een intern evenement maar we verzorgen ook op zichzelf staande content voor onder andere social media of de website van de gemeente.

Rapchallenge global goals

Heb je altijd al willen leren rappen als Sevn Alias? Of teksten schrijven als Fresku? En wil je weten hoe je met je stem een verschil kunt maken?

Jongeren konden zich aanmelden om samen met Jermain 4 workshops te volgen om zo meer in contact te komen met de global goals en met het uiten van zichzelf op muzikale manier. Voor deze workshop verzorgden wij volledig in stijl een oproep voor de jongeren in de regio.

Circulaire economie

Voor het project 'Circulaire Economie Rheden' maakten we vijf korte films van circulair gedreven organisaties, die daarvoor het 'circulaire estafette stokje' in ontvangst mochten nemen. Maak kennis met de ondernemers van Groundlevel en Marron Kinderdagverblijf.

jeugdboa's EN BOA's

BOA's. Wat zijn dat eigenlijk en wat doen ze? En bestaan er ook jeugdboa's?

Toff maakte een promo voor de jeugdboa's voor meer bekendheid en voor de 'gewone' BOA's' hebben we een inhoudelijke film gemaakt die ze kunnen laten zien op informatie bijeenkomsten.

Ik buurt mee

Ik buurt mee! is een werkwijze in de gemeente Rheden en is een samenwerking van o.a. de Gemeente Rheden, Vivare, Radar Uitvoering Oost en de Politie. Samen met inwoners en betrokken organisaties werken zij aan een socialere, prettigere en veiligere buurt.  Voor de ‘Ik buurt mee’ werkwijze hebben wij meerdere films gerealiseerd om de zichtbaarheid en de betekenis van de beweging te vergroten.

Strategische ondersteuning nodig?