PTC Groep

PTC groep ondersteunt gemeenten en (leer)werkbedrijven bij het inrichten, implementeren, automatiseren, uitvoeren en borgen van het participatieproces. Om zo mensen weer aan het werk te helpen. Toff maakte voor PTC een aantal portretfilms over succesvolle casussen op dit gebied. Deze films zijn getoond op een kennisdeel-bijeenkomst van PTC.

PTC EDE

In Ede maakten we kennis met Ron en Rens, doordat ze van het Samenwerkbedrijf de ruimte en ondersteuning kregen maakten zij een prachige ontwikkeling door. De films zijn in de kennisdeel-bijeenkomst getoond om het verhaal van teamleider Johan te ondersteunen.

PTC Landgraaf

Landgraaf bracht ons de verhalen van Wiel en Patrick. Centraal hierbij stond de ontwikkeling in van het leerbedrijf in Landgraaf. Teamleider Tom gebruikte de video's om te laten zien waar je zoal tegenaan loopt als het gaat om verandering en ontwikkeling

PTC Enschede

Tim en Jan vertelden ons hoe hun situatie als werkzoekende is veranderd toen ze in contact kwamen met het project 'Baanbrekend Landschap'. Gedurende dit traject zijn ze succesvol begeleid naar werk.

Tim en Jan vertellen ons wat dit met ze heeft gedaan en hoe ze de toekomst zien.

PTC Bijeenkomst

Met bovenstaande content is de kennisdeel-bijeenkomst gevuld om zo het verhaal van de sprekers kracht bij te zetten. Daarnaast hebben wij de bijeenkomst audiovisueel ondersteund door middel van een sfeerfilm die werd getoond bij binnenkomst en achteraf hebben we een aftermovie verzorgd zodat de bezoekers nog eens terug konden blikken op een geslaagde middag.

PAK de bezem bij de Steel. Neem contact op!